Επιστροφή Αβραάμ και συνέχεια στην προετοιμασία της Εθνικής
Με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στις προπονήσεις της Εθνικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για τον αγώνα της Κυριακής με την Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016.
Με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στις προπονήσεις της Εθνικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για τον αγώνα της Κυριακής με την Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016.
Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είχε πάρει άδεια για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην τουρκική Τραμπζονσπόρ. Οι Έλληνες διεθνείς συνέχισαν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με το πρόγραμμα που ακολούθησαν να είναι δυνατότερο από εκείνο της Δευτέρας.
Την Τετάρτη η προπόνηση της «γαλανόλευκης» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στις 10 το πρωί ενώ στην συνέχεια οι διεθνείς θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα και θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο στις 21:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελληνικές εξαγωγές: Το ρίσκο του πολέμου και οι νέες προκλήσεις
- Συνταγή: Πουτίγκα με σπόρους chia και μούρα
- Ιράν: Ολονύχτιο σφυροκόπημα της Τεχεράνης – «Είμαστε έτοιμοι για παρατεταμένο πόλεμο» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία





