Χάνει το Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης, ο Γερμανός επικοντιστής, Μάλτε Μορ
Ο Γερμανός επικοντιστής Μάλτε Μορ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στη Ζυρίχη, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την τεχνική του! Ο Μορ είναι ο τρίτος Γερμανός άλτης που θα μείνει εκτός του Ευρωπαϊκού ανοιχτού στίβου φέτος και αυτό είναι σίγουρα μια... καλή είδηση για τον «δικό» μας Κώστα Φιλιππίδη.
Ο Γερμανός επικοντιστής Μάλτε Μορ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στη Ζυρίχη. Ο Μορ είναι ο τρίτος Γερμανός άλτης που θα μείνει εκτός του Ευρωπαϊκού ανοιχτού στίβου φέτος, μετά την αποχώρηση του παγκόσμιου πρωταθλητή της Μόσχας, Ραφαέλ Χολζντέπε και του αργυρού Ολυμπιονίκη, Μπιορν Ότο.
Ο 28χρονος αθλητής εξήγησε πως αιτία της απόφασής του να απέχει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη (12/8) στην Ελβετία δεν είναι κάποιος τραυματισμός, αλλά το γεγονός πως αντιμετωπίζει προβλήματα με την τεχνική του.
Ο Μορ είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σόποτ πίσω από τον χρυσό Κώστα Φιλιππίδη. Τη Γερμανία θα εκπροσωπήσουν στο άλμα επί κοντώ στη Ζυρίχη οι Τομπίας Σκέρμπατ και Κάρστεν Ντίλα, αντίπαλοι που κατάφερε να ξεπεράσει στο μίτινγκ του Γιόγκριμ πριν από λίγες ημέρες ο Φιλιππίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τζέρεμι Ο. Χάρις: Ελεύθερος χωρίς κατηγορίες στην Ιαπωνία ο ηθοποιός του Emily In Paris μετά την υπόθεση MDMA
- Κέμνιτζ – Πανιώνιος 73-68: «Έμεινε» από δυνάμεις στο 4ο δεκάλεπτο…
- Agrotica: Η ΔΕΘ μεταφέρει την κλαδική έκθεση – Κινητοποιήσεις και αποχώρηση εταιρειών αλλάζει τον σχεδιασμό
- Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός ο οδηγός της νταλίκας που ανατράπηκε στην Ιονία Οδό
- Καρδίτσα – Μερσίν 72-80: Πλήρωσε την κακή πρώτη περίοδο
- Τα τρία αεροδρόμια που ξαναγράφουν τον παγκόσμιο χάρτη πτήσεων


