Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης
Χωρίς εκπλήξεις στην αποστολή της έρχεται στην Ελλάδα η Σταντάρ Λιέγης για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Τρίτη. Μοναδική αλλαγή είναι η απουσία του Εζέκιελ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, με τους Ούμπερ και Γουάτ να παίρνουν τη θέση του στην πλέον 19μελή αποστολή.
Χωρίς εκπλήξεις στην αποστολή της έρχεται στην Ελλάδα η Σταντάρ Λιέγης για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Τρίτη.
Μοναδική αλλαγή είναι η απουσία του Εζέκιελ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, με τους Ούμπερ και Γουάτ να παίρνουν τη θέση του στην πλέον 19μελή αποστολή.
Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο, ο Παναθηναϊκός είχε φύγει με το 0-0 στις αποσκευές του, σκορ που του δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα play off.
Αναλυτικά η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Μίλετς, Σταμ, Τειξέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ’Μαέ, Φαν Ντάμε, Λουμανζά, Μαρκέ, Καρσελά, Μπία, Μ’Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ’Μπομπό, Γουάτ και Ντε Καμάργκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι
- Ιράν: Οι 3 διάδοχοι του Αλί Χαμενεΐ – Ποια είναι η μεταβατική διοίκηση
- Κολωνός: Αναπάντητα ερωτήματα για την έγκυο που βρέθηκε νεκρή – Προσήχθη ο σύντροφός της


