Και επίσημα… ξανά δανεικός ο Σίλντεφελντ στον Παναθηναϊκό
«Πράσινος» και με την βούλα είναι από τη Δευτέρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η απόκτησή του για ένα χρόνο ως δανεικός από την ρωσική Ντιναμό Μόσχας. Το θέμα ήταν καθαρά τυπικό αφού Ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο.
«Πράσινος» και με την βούλα είναι από τη Δευτέρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η απόκτησή του για ένα χρόνο ως δανεικός από την ρωσική Ντιναμό Μόσχας.
Το θέμα ήταν καθαρά τυπικό αφού Ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Ντιναμό Μόσχας για την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς Κροάτη ποδοσφαιριστή Γκόρντον Σίλντενφελντ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Με σκόνη και λασποψιχάλες η επιστροφή των εκδρομέων – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Δύο σοβαροί τραυματισμοί από βεγγαλικά στην Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου
- Έπσταϊν, Ιράν, Lego και Τραμπ: Ο Mr Explosive για τα πιο viral βίντεο των ημερών




