Θετική η Καλλονή παρά το 3-0 από τη Φιορεντίνα
Την ήττα με 3-0 από την Φιορεντίνα γνώρισε η Καλλονή στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της στη Μόνεα. Η ομάδα από την Μυτιλήνη άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον καθώς παρουσίασε μια θετικότατη εικόνα.
Την ήττα με 3-0 από την Φιορεντίνα γνώρισε η Καλλονή στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της στη Μόνεα. Η ομάδα από την Μυτιλήνη άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον καθώς παρουσίασε μια θετικότατη εικόνα.
Αυτό που ξεχώρισε από το παιχνίδι από πλευράς Καλλονής ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Από την άλλη πλευρά η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τους Ιταλούς, ενώ εμφάνισε αρκετά κενά στην άμυνα, τα οποία ο Γιάννης Μαντζουράκης καλείται να διορθώσει εν όψει της συνέχειας.
Όσον αφορά τη Φιορεντίνα έπαιξε με πολλούς βασικούς και τα γκολ σημείωσαν οι Ίλισιτς (41′), Μπερναντέσι (56′) και Γκόμεζ (90′).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Αναχαίτισε 111 ουκρανικά drones – 8 πάνω από την Μόσχα – μέσα σε διάστημα τριών ωρών
- Ξανά στην κορυφή η Άρσεναλ (2-1), τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ (2-1)
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο διαμέρισμα με τους δύο νεκρούς – Ακούστηκε έκρηξη και ξέσπασαν φλόγες
- Κίνα: Χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας Καμπότζης – Ταϊλάνδης, σχεδιάζει συνομιλίες
- Βαρδούσια: Η στιγμή της ανάσυρσης των τεσσάρων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους
- Τραγωδία: Νεκρός ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του
