Αποσύρεται από την Εθνική Γερμανίας ο Λαμ
Ο εμβληματικό αρχικός της «νάτιοναλμανσαφτ», Φίλιπ Λαμ, γνωστοποίησε την απόσυρση του από την Εθνική Γερμανίας έχοντας κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Ο εμβληματικό αρχικός της «νάτιοναλμανσαφτ», Φίλιπ Λαμ, γνωστοποίησε την απόσυρση του από την Εθνική Γερμανίας έχοντας κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Ο Λαμ στα 10 χρόνια της πορείας του με την Γερμανία μετράει 113 εμφανίσεις με την φανέλα των «πάντσερ» και έχει πετύχει πέντε γκολ, ενώ η απόφαση του να αποσυρθεί ενώ είναι μόλις 30 χρονών έχει να κάνει με το ότι θεωρεί ότι σε εθνικό επίπεδο δεν μπορεί να πάει παραπέρα καθώς αποχωρεί σαν Παγκόσμιο Πρωταθλητής.
Η εν λόγο απόφαση δεν επηρεάζει την καριέρα του στην Μπάγερν καθώς έχει συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Γερμανίας ως το 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διασπάται η Νέα Αριστερά – Μένει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα
- Παιανία: Στη ΜΕΘ 12χρονος μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι
- Γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου λατρεύει το διεθνές μίτινγκ της Κύπρου
- Ο Μαμντάνι φοράει sur mesure κούρτα της Άρσεναλ και προκαλεί θαυμασμό και αντιπάθεια
- Η διεθνής οικονομική τρικυμία σε ένα φλιτζάνι – Ή πως ο καφές γίνεται πολυτέλεια
- Παρελθόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Σλοτ – Ανακοίνωσαν την απόλυσή του οι «κόκκινοι»






