Πατέρας προς κόρη: «Πάω να χτυπήσω τατουάζ, κράτα το όπλο για προστασία»
O 42χρονος Τζον Ρουίς δεν μπορούσε να χάσει το ραντεβού του για το τατουάζ που ήθελε να «χτυπήσει» στο κεφάλι του, υπήρχε όμως ένα πρόβλημα: δεν είχε κανέναν να αφήσει σπίτι να προσέχει την 11χρονη κόρη του. Έτσι, άφησε το κοριτσάκι μόνο παρέα με ένα όπλο, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά. Φυσικά, συνελήφθη.
O 42χρονος Τζον Ρουίς από το Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ δεν μπορούσε να χάσει το ραντεβού του για το τατουάζ που ήθελε να «χτυπήσει» στο κεφάλι του, υπήρχε όμως ένα πρόβλημα: δεν είχε κανέναν να αφήσει σπίτι να προσέχει την 11χρονη κόρη του.
Έτσι, άφησε το κοριτσάκι μόνο παρέα με ένα όπλο, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.
Το θέαμα του παιδιού να κάθεται στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών παρέα με ένα γεμάτο όπλο κάτω από την πετσέτα προκάλεσε την εντύπωση (και την ανησυχία) των γειτόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Ο 42χρονος συνελήφθη. Για την ιστορία, το τατουάζ στο κεφάλι του έγραφε: «In God I trust».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε
- Η Σελίν Ντιόν κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι μετά από χρόνια




