Πλημμύρισε το Νατάλ που θα φιλοξενήσει το Ιαπωνία – Ελλάδα
Οι καταρρακτώδεις βροχές που συνεχίζουν να πέφτουν στο Νατάλ, την πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας που φιλοξενεί αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ αυτών και το Ιαπωνία - Ελλάδα, την προσεχή Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής 01:00, ΝΕΡΙΤ), οδήγησαν τον δήμαρχο και άλλες τοπικές αρχές στο να κηρύξουν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Διαβάστε τα πάντα για το Μουντιάλ στο αφιέρωμα του sports.in.gr.
Οι καταρρακτώδεις βροχές που συνεχίζουν να πέφτουν στο Νατάλ, την πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας που φιλοξενεί αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ αυτών και το Ιαπωνία – Ελλάδα, την προσεχή Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής 01:00, ΝΕΡΙΤ), οδήγησαν τον δήμαρχο και άλλες τοπικές αρχές στο να κηρύξουν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τις δύο τελευταίες ημέρες, στο Νατάλ έπεσε ποσότητα νερού ίση με το μέσο όρο της για έναν ολόκληρο μήνα!
Λόγω των καιρικών συνθηκών, μάλιστα, η FIFA αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του προγράμματος «Fan Fest», ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις οι βροχές θα συνεχιστούν ως τις 23 Ιουνίου.
Διαβάστε τα πάντα για το Μουντιάλ στο αφιέρωμα του sports.in.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»
- Το εφιαλτικό σενάριο για το παγκόσμιο εμπόριο: Υπάρχουν χειρότερα εμπόδια από τα Στενά του Ορμούζ
- Το Ισραήλ απαγόρευσε την είσοδο των θρησκευτικών ηγετών των Καθολικών στον Πανάγιο Τάφο
- Η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – Πρότεινε μείωση 50% στις αποδοχές του
- Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια με 114 προσαγωγές




