ΔΗΜΑΡ: Οι κυβερνήσεις δεν κρίνονται από τα πρόσωπα, αλλά από τις πολιτικές
Οι κυβερνήσεις «δεν κρίνονται από τα πρόσωπα αλλά από το περιεχόμενο των ασκούμενων πολιτικών» σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ για τον ανασχηματισμό, λέγοντας πως εάν το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν εγκαταλείψει τις «πολιτικές εμμονές και τις ιδεολογικές αγκυλώσεις που σημάδεψαν το προηγούμενο, δεν θα ανασάνει ούτε η χώρα ούτε η οικονομία».
Οι κυβερνήσεις «δεν κρίνονται από τα πρόσωπα αλλά από το περιεχόμενο των ασκούμενων πολιτικών» σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της για τον ανασχηματισμό, λέγοντας πως εάν το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν εγκαταλείψει τις «πολιτικές εμμονές και τις ιδεολογικές αγκυλώσεις που σημάδεψαν το προηγούμενο, δεν θα ανασάνει ούτε η χώρα ούτε η οικονομία».
«Τώρα περισσότερο παρά ποτέ, είναι αναγκαία η επαναδιαπραγμάτευση του προγράμματος που οδήγησε τη χώρα στο απόλυτο αδιέξοδο και τραυμάτισε ανεπανόρθωτα την κοινωνική συνοχή» καταλήγει η ανακοίνωση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.