Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Νέοι σε ηλικία, αλλά και άνθρωποι με εμπειρία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, του πνεύματος, του αθλητισμού, καθώς και αρκετοί δημοσιογράφοι είναι τα πρόσωπα που εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δείτε αναλυτικά ποιους «σταύρωσαν» οι ψηφοφόροι.
Νέοι σε ηλικία, αλλά και άνθρωποι με εμπειρία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, του πνεύματος, του αθλητισμού, καθώς και αρκετοί δημοσιογράφοι είναι τα πρόσωπα που εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Με τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ)οι: Ελθήνα Αγγελοπούλου (1.060), Μάρω Δούκα (911), Ρήγας Αξελός (803) και Ντίνος Καρύδης (604).
Με τον συνδυασμό του Αρη Σπηλιωτόπουλου (ΝΔ) οι: Χρήστος Τεντόμας (1.714), Θάνος Πλεύρης (1.655) και Δημήτρης Κωνσταντάρας (1.121).
Με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή) οι: Ουρανία Μιχαλολιάκου (1.876), Χρήστος Γουδής (1.757) και Δήμητρα Βελέντζα.
Με τον συνδυασμό του Νίκου Σοφιανού (ΚΚΕ) ο Στέλιος Λάμπρου (1.096).
Με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη ο Νικόλας Βαφειάδης (583), ενώ εκλέγονται ως επικεφαλής συνδυασμών οι Βασίλης Καπερνάρος, Νίκος Αβραμίδης και Πέτρος Κωνσταντίνου.
Με τον συνδυασμό του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη (ΣΥΡΙΖΑ) οι: Γλυκερία Καλφακάκου (563), Γεώργιος Αβαρλής (554), με τον συνδυασμό του Γιάννη Δελλή (ΚΚΕ) ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης (1.382).
Με τον συνδυασμό του Αρτέμη Ματθαιόπουλου (Χρυσή Αυγή) η Κωνσταντίνα-Ευρυδίκη Ασλανίδου (1.553), ενώ εκλέγονται ως επικεφαλής συνδυασμών οι Μάκης Στεργίου, Ελένη Ιωαννίδου και Γιώργος Ρακκάς.