Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Τα hot σημεία της βραδιάς

*Ο Κάνιε μιλούσε επί 20 λεπτά για το πόσο φοβερή είναι η σύζυγος το, η οικογένεια του και πόσο τυχερός είναι που τους έχει. Οι καλεσμένοι πάλι κόντεψαν να κοιμηθούν από την γλύκα και το μέλι. Το καλύτερο είναι που χαρακτήρισε τους Kardashian «τους καλύτερους ανθρώπους» και «ικανούς να κάνουν τον κόσμο καλύτερο»…Ουδέν σχόλιο.
*Η Κιμ ένα Givenchy haute couture φόρεμα όλο δαντέλα και ένα μακρύ μεταξωτό πέπλο. Ο Κάνιε επέλεξε επίσης από τον οίκο Givenchy το σμόκιν του.
*Η Kim επέλεξε ένα μίνι φόρεμα Balmain, για τη δεύτερη εμφάνιση του γάμου της, γεμάτο κρύσταλλα και μαργαριτάρια.
*Givenchy φορούσε και η μικρή τους κορούλα, North.
*Τις βέρες του ζευγαριού σχεδίασε η καλή τους φίλη και περιζήτητη designer Lorraine Schwartz.
* Στο στημένο photobooth, νύφη, γαμπρός και καλεσμένοι ήταν προσεκτικοί στις πόζες τους ώστε να μην αποκαλυφθεί το κοστούμι ή τα φορέματα πριν το ζευγάρι δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από το Μυστήριο.
* Ο Giuseppe Zanotti σχεδίασε τις σατέν, ιβουάρ γόβες της Κιμ.
*Η χειροποίητη τούρτα Galeto ήταν σχεδόν σε ανθρώπινο μέγεθος –κοινώς τεράστια με πάνω από πέντε στρώσεις και απαραιτήτως δυο ανθρώπους να την κουβαλάνε.
*Οι καλεσμένοι του ζευγαριού υπολογίζονται στους 600
*Η Beyonce έκανε σαφές ότι δεν θα παρευρεθεί στο γάμο ποστάροντας λίγες ώρες πριν το event μια φωτογραφία της στο instagram χωρίς μακιγιάζ. Λίγο αργότερα έστειλε τα συγχαρητήρια της στο ζευγάρι.

gamos.gr