Εκλογικό επίδομα 200 ευρώ στο προσωπικό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης
Στα 200 ευρώ μικτά, καθορίστηκε το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης για το προσωπικό (ένστολο και πολιτικό), του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
Στα 200 ευρώ μικτά, καθορίστηκε το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης για το προσωπικό (ένστολο και πολιτικό), του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
Στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το συνολικό ποσό του εκλογικού επιδόματος θα φτάσει το 1.500.000 ευρώ, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφτηκε κατόπιν ενεργειών του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442