Τραγωδία στην Ισπανία με ανήλικους ποδοσφαιριστές
Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η Ισπανία καθώς το βράδυ της Πέμπτης, πέντε ανήλικα αγόρια ηλικίας 12-15 ετών που ανήκαν σε ομάδα ποδοσφαίρου σάλας έχασαν τη ζωή τους όταν τα μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα στη περιοχή Μπανταχόθ. Άλλα 13 άτομα (κυρίως παιδιά) τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.
Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η Ισπανία καθώς το βράδυ της Πέμπτης, πέντε ανήλικα αγόρια ηλικίας 12-15 ετών που ανήκαν σε ομάδα ποδοσφαίρου σάλας έχασαν τη ζωή τους όταν τα μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα στη περιοχή Μπανταχόθ.
Άλλα 13 άτομα (κυρίως παιδιά) τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.
Μάλιστα, οι τέσσερις από τους τραυματίες έχουν ήδη πάρει εξιτήριο. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρχές.
Την θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»

