Ο «Σόφο» γιόρτασε την πρόκριση της Μακάμπι με… τσιφτετέλι
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο και αφού πέτυχε τον στόχο της αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αρμάνι, γιόρτασε τη μεγάλη επιστροφή της σε τελικές φάσεις, όπου θα διεκδικήσει και το τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια. Στο γλέντι που έστησαν οι Ισραηλινοί πρωταγωνίστησε ο Έλληνας σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος χόρεψε...τσιφτελέλι και αποθεώθηκε!
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο και αφού πέτυχε τον στόχο της αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αρμάνι, γιόρτασε τη μεγάλη επιστροφή της σε τελικές φάσεις, όπου θα διεκδικήσει και το τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια. Στο γλέντι που έστησαν οι Ισραηλινοί πρωταγωνίστησε ο Έλληνας σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος χόρεψε…τσιφτελέλι και αποθεώθηκε!
Τα ηχεία έπαιζαν στο τέρμα τα τσιφτετέλια και ο «Big Sofo» δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάλεσμα (δείτε στο 1.02 του βίντεο).
Όταν, μάλιστα, δημοσιογράφος τηλεοπτικού δικτύου τον ρώτησε σχετικά με τις χορευτικές του επιδόσεις ο Σχορτσιανίτης φρόντισε να στείλει και το… μήνυμα στη γυναίκα του:
«Όταν είμαι μαζί με τη γυναίκα μου φυσικά και μπορώ να χορέψω» είπε με χαμόγελο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει: «Είναι μια μεγάλη γιορτή. Τι να πω. Όλοι είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Είναι η κορυφαία στιγμή της σεζόν».
Πάντως, στο τέλος του βίντεο δύο Αμερικανοί συμπαίκτες του τον… καρφώνουν, λέγοντας ότι ο Σοφοκλής δεν ξέρει να χορεύει!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Δίωξη για απειλή κατά της ζωής του με μια φωτογραφία στον πρώην διευθυντή του FBI
- Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον της OpenAI και της Microsoft – Διεκδικεί αποζημίωση 150 δισ. δολαρίων
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς

