Μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό πριν από τη Λαμία
Με χαμηλές ταχύτητες είναι υποχρεωμένα να κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, λίγο πριν από τη Λαμία, λόγω των έργων που εξελίσσονται στην περιοχή. Το πρόβλημα παρουσιάζεται από τη διασταύρωση των Θερμοπυλών, στο 200ό χλμ, έως και την είσοδο της Λαμίας.Η ουρά των οχημάτων ξεπερνούσε αργά το απόγευμα της Μ.Πέμπτης τα 5 χιλιόμετρα.
Με χαμηλές ταχύτητες είναι υποχρεωμένα να κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, λίγο πριν από τη Λαμία, λόγω των έργων που εξελίσσονται στην περιοχή.
{{{ map }}}Το πρόβλημα παρουσιάζεται από τη διασταύρωση των Θερμοπυλών, στο 200ό χλμ, έως και την είσοδο της Λαμίας, για μια απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων.
Η ουρά των οχημάτων ξεπερνούσε αργά το απόγευμα της Μ.Πέμπτης τα 5 χιλιόμετρα και, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όσο περνάει η ώρα θα μεγαλώνει με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.
Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, έχοντας στοιχεία από την κίνηση των αυτοκινήτων στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο έως την Αθήνα, τα προβλήματα στην κίνηση αναμένεται να κορυφωθούν κοντά στις 9 το βράδυ και θα συνεχιστούν μέχρι τα μεσάνυχτα.
Ακόμη στο συγκεκριμένο σημείο, επιτρέπεται να κυκλοφορούν και τα φορτηγά οχήματα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται μεγαλύτερο.
Η Τροχαία που βρίσκεται στην περιοχή δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση, απλά μόνο προσπαθεί να επιταχύνει την κίνηση των αυτοκινήτων.
Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι η έξοδος
Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από την Αθήνα κινούνταν τη Μ.Πέμπτη στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Από τα διόδια της Ελευσίνας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα καταγράφηκαν 42.176 διελεύσεις προς την Κόρινθο, ενώ μέγιστη ώρα αιχμής ήταν το δίωρο 4 μ.μ. με 6 μ.μ.
Στην Αθηνών – Λαμίας καταγράφηκαν 30.937 διελεύσεις οχημάτων από Αφίδνες προς Λαμία, στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και αρακά
- Η Γερμανία δεν ξυπνά από τον ενεργειακό της εφιάλτη
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)
























![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442