Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου η Ντόρτμουντ
Στον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου προκρίθηκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά την νίκη της με 2-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ στο «Signal Iduna Park». Για τους γηπεδούχους, που είχαν και τα 90 λεπτά του αγώνα στην ενδεκάδα τους τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, το σκορ άνοιξε ο Χενρίκ Μικιταριάν στο 13' ενώ στο 43' οπ Λεβαντόφσκι ανέβασε το σκορ στο 2-0.
Στον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου προκρίθηκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά την νίκη της με 2-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ στο «Signal Iduna Park». Για τους γηπεδούχους, που είχαν και τα 90 λεπτά του αγώνα στην ενδεκάδα τους τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, το σκορ άνοιξε ο Χενρίκ Μικιταριάν στο 13′ ενώ στο 43′ οπ Λεβαντόφσκι ανέβασε το σκορ στο 2-0.
Αυτό μάλιστα ήταν και το 100ο γκολ του Πολωνού με την ομάδα της Βεστφαλίας και ίσως ένα από… τα τελευταία του αφού μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει για να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου.
Το ζευγάρι του Γερμανικού τελικού θα γίνει γνωστό την Μεγάλη Τετάρτη όταν και ολοκληρωθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Κάιζεσλάουτεν.
Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Ντουρμ, Γιόγιτς, Κελ, Μχιταριάν, Ρόις, Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόβσκι.
Βόλφσμπουργκ: Γκρουν, Τρες, Νάλντο, Κνόχε, Μάρσελ Σέφερ, Μαλαντά Ατζ, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Ντε Μπράινε, Πέρισιτς, Όλιτς.
Τα αποτελέσματα:
Μεγάλη Τρίτη
Μπ.Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 2-0 (13′ Μικιταριάν , 43′ Λεβαντόφσκι)
Μεγάλη Τετάρτη
Μπάγερν Μονάχου – Καϊζερσλάουτερν
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά



