Ατομικό ο Σαβιόλα, δύσκολα παίζει με τον Αστέρα
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και τη Δευτέρα ο Χαβιέ Σαβιόλα στην προπόνηση του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί ούτε στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Αργεντινός παραμένει εκτός δράσης για περισσότερο από έναν μήνα ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον έχουν έτοιμο για τους αγώνες του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν βιάζονται για την επιστροφή του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και τη Δευτέρα ο Χαβιέ Σαβιόλα στην προπόνηση του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί ούτε στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ο Αργεντινός παραμένει εκτός δράσης για περισσότερο από έναν μήνα ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον έχουν έτοιμο για τους αγώνες του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν βιάζονται για την επιστροφή του.
Η προπόνηση στου Ρέντη έγινε στις 11:00, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στον Εργοτέλη να κάνουν αποθεραπεία και αποκατάσταση.
Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις κατοχής της μπάλας και κυκλοφορίας. Έπαιξαν και διπλό, σε μικρό χώρο, με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και γρήγορα τελειώματα.
Στα υπόλοιπα ιατρικά, ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – Το Κίεβο το αρνείται
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη




