Πήρε εξιτήριο ο Ολαϊτάν και παραβρέθηκε σε γεύμα του Ολυμπιακού
Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο Metropolitan και μάλιστα έδωσε το "παρών" σε γεύμα που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον προπονητή τους, Μίτσελ.
Υστερα από δέκα σερί μέρες παραμονής του στο νοσοκομείο Metropolitan, λόγω του προβλήματος υγείας που εμφάνισε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Μάικλ Ολαϊτάν δείχνει απόλυτα υγιής.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την πορεία της υγείας του Νιγηριανού άσου.
Μάλιστα, με μήνυμα που «ανέβασε» σε κοινωνική σελίδα, Ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακου ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που του έδωσε, καθώς και ολόκληρο το «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα.
Αναλυτικά το μήνυμα του Νιγηριανού στράικερ: «Επιτέλους αυτή η μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Νιώθω ευλογημένος, γιατί σε αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας ήσασταν πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίξετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή μου.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον γιατρό μας και την ιατρική ομάδα του Metropolitan για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν. Ευτυχώς θα επανέλθω σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ για να σας ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη. Μέχρι τότε πρέπει να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Θα φέρουν κι άλλους τίτλους και δόξα στην Ολυμπιακάρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
















































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442