Όταν απαγορεύτηκε η βερμούδα στη δουλειά, φόρεσε τη φούστα της συζύγου
Ένας 40χρονος σχεδιαστής βρήκε μία πρωτότυπη λύση για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα. Καθώς του απαγορεύτηκε να φοράει βερμούδα στη δουλειά και το θερμόμετρο στο Ρίο ντε Ζανέιρο έδειχνε 40,8 βαθμούς Κελσίου, ο Βραζιλιάνος δεν δίστασε να δανειστεί μια φούστα από τη γυναίκα του για να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες.
Ένας 40χρονος σχεδιαστής βρήκε μία πρωτότυπη λύση για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα. Καθώς του απαγορεύτηκε να φοράει βερμούδα στη δουλειά και το θερμόμετρο στο Ρίο ντε Ζανέιρο έδειχνε 40,8 βαθμούς Κελσίου, ο Βραζιλιάνος δεν δίστασε να δανειστεί μια φούστα από τη γυναίκα του για να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες.
Ο Αντρέ Αμαράλ Σίλβα φόρεσε την Τρίτη μια φούστα με ασπρόμαυρα καρό που βρήκε στην ντουλάπα της γυναίκας του και μάλιστα ανάρτησε τη φωτογραφία του με τη νέα στολή εργασίας στο Facebook.
Μέσα σε λίγες ώρες την είδαν 5.000 άνθρωποι, ενώ δημοσιεύτηκε και στον Τύπο.
Ο Σίλβα, που είναι σχεδιαστής, αφηγήθηκε ότι ο θυρωρός του κτιρίου όπου εργάζεται, έκπληκτος και αμήχανος, προσπάθησε να τον εμποδίσει να πάει στη δουλειά του όταν τον είδε με τη φούστα.
Εκείνος όμως είχε έτοιμη την απάντηση: «Αφού επιτρέπεται στις γυναίκες, τότε επιτρέπεται και σε μένα». Ο θυρωρός πάντως πείστηκε μόνο αφού ο διαχειριστής του κτιρίου τον διαβεβαίωσε ότι «η φούστα επιτρέπεται».
Έχει χαλάσει ο κλιματισμός και παρά τον καύσωνα δεν έχει ακόμη επιδιορθωθεί, είπε ο Σίλβα. Σημείωσε μάλιστα ότι η φούστα ήταν τόσο άνετη που σκέφτεται σοβαρά να μην την επιστρέψει στη γυναίκα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)
























![Γιγαντιαίος χιονάνθρωπος καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Harbin Ice Snow World στην Κίνα – Δείτε πως φτιάχτηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/snowman2-315x220.jpg)

![Η βροχή βάφτηκε κόκκινη στο Ορμούζ του Ιράν – Εντυπωσιακές εικόνες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blood-rain2-315x220.jpg)






































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442