Σόου Ζλάταν με γκολάρα στο 5′ και πρόκριση στο 90′ (vid)
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «καθάρισε» και η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι πέρασαν με 2-1 από την έδρα της Ναντ στον ημιτελικό της Τερίτης, με τον Σουηδό να ανοίγει το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ στοπ 5΄και να... τελειώνει την πρόκριση στο 90'. Είχε μεσολαβήσει το γκολ του Βεϊνό στο 81' για τους γηπεδούχους. Στον άλλον ημιτελικό, η Λιόν υποδέχεται την Τετάρτη την Τρουά.
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «καθάρισε» και η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας.
Οι Παριζιάνοι πέρασαν με 2-1 από την έδρα της Ναντ στον ημιτελικό της Τερίτης, με τον Σουηδό να ανοίγει το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ στοπ 5΄και να… τελειώνει την πρόκριση στο 90′.
Είχε μεσολαβήσει το γκολ του Βεϊνό στο 81′ για τους γηπεδούχους. Στον άλλον ημιτελικό, η Λιόν υποδέχεται την Τετάρτη την Τρουά.
Δείτε το εκπληκτικό πρώτο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





