Εξηγήσεις στους Ελβετούς για τις μίζες δίνει ο Α.Τσοχατζόπουλος
Στους εκπροσώπους της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της Ελβετίας καταθέτει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι ελβετοί δικαστικοί λειτουργοί για «ξέπλυμα παράνομων χρημάτων». Ένα 24ωρο νωρίτερα είχε καταθέσει ο ξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας.
Τον Ακη Τσοχατζόπουλο θα εξετάσουν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της Ελβετίας στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν για «ξέπλυμα παράνομων χρημάτων».
Κλιμάκιο της ελβετικής εισαγγελίας υπό τον Ουρς Κοέλι εξέτασε τη Δευτέρα επί πολλές ώρες τον ξάδελφο και επί σειρά ετών στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού, Νίκο Ζήγρα, καθώς αυτός εμφανίζεται δικαιούχος σε λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες μέσω των οποίων, σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη, διακινήθηκαν παράνομα ποσά σχετιζόμενα με εξοπλιστικά προγράμματα.
Η έρευνα των Ελβετών επικεντρώνεται στην εμπλοκή συγκεκριμένου Έλληνα υπαλλήλου της Morgan Stanley Ελβετίας, καθώς και στη διακίνηση μέσω δύο λογαριασμών με εμφανιζόμενο δικαιούχο τον Νίκο Ζήγρα συνολικού ποσού περίπου 30 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων.
Ερευνάται ωστόσο γενικότερα και το ενδεχόμενο να συνδέονται με νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, πληρωμές που έγιναν μέσω ελβετικών τραπεζών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας