Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μήτρογλου και Σιόβας
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Κώστας Μήτρογλου και Δημήτρης Σιόβα, οι οποίοι προετοιμάζονται μαζί με τους συμπαίκτες τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο παίκτες των Ερυθρολεύκων έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Κώστας Μήτρογλου και Δημήτρης Σιόβα, οι οποίοι προετοιμάζονται μαζί με τους συμπαίκτες τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι δύο παίκτες των Ερυθρολεύκων έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός είχε υποστεί κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη έσω μηνίσκου στον αγώνα του «Παρκ ντε Πρενς» εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν (1-2) για το Champions League, στις 27 Νοεμβρίου 2013.
Η προπόνηση περιστράφηκε γύρω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν και διπλό σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε ολιγομελείς ομάδες.
Η προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με προπόνηση προγραμματισμένη για τις 19:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σιμόνε Σότσα: Την Παρασκευή AVAR στην Ιταλία, την Κυριακή διαιτητής στην Τούμπα
- Αμπελόκηποι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 72χρονη που λειτουργούσε παράνομο γηροκομείο – «Θα την πετάξω στα σκουπίδια»
- Υποκλοπές: Παραίτηση Τζαβέλλα ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
- Πρωθυπουργός ντελιβεράς ιδιωτικών συμφερόντων
- Το ποδόσφαιρο στα χνάρια του μπάσκετ – Court seats για πολύ «γερά» πορτοφόλια στο Μουντιάλ
- Μέσα Μεταφοράς: Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο – Ποιες οι νέες ποινές




