Ο Ολυμπιακός τα βρήκε εκτός δικαστηρίων με τον Θοδωρή Παπαλουκά και έτσι οι Ερυθρόλευκοι με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν ότι θα αποσύρουν την έφεσή τους που είχαν καταθέσει στο CAS.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Παπαλουκά τερματίστηκε οριστικά. Οι δύο πλευρές, με πνεύμα καλής διάθεσης και αμοιβαίας κατανόησης, συμφώνησαν να επιλύσουν το ζήτημα συμβιβαστικά και, ως εκ τούτου, η έφεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενώπιον του CAS θα αποσυρθεί.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγνωρίζει την προσφορά του Θοδωρή Παπαλουκά στην ομάδα και του εύχεται να διατηρήσει την θετική παρουσία του στο χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα».

Χειρουργείο για τον Μαυροειδή

Ο Δημήτρης Μαυροειδής υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στο αριστερό γόνατο και σε περίπου 20 ημέρες θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία με έγχυση βλαστοκυττάρων, ενώ για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες θα παραμείνει εκτός δράσης.

Σε ότι αφορά τον Σέντρικ Σίμονς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον είδε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον ώμο να συμμετέχει σε μέρος της ομαδικής προπόνησης του Ολυμπιακού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ