Απομακρύνεται η πρώτη θέση για την Εθνική Ελπίδων
Απομακρύνεται η πρώτη θέση για την Εθνική Ελπίδων, στους προκριματικούς του 7ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα έχασε 3-1 από την Πολωνία στην Κρακοβία σε ματς θρίλερ κι έμεινε στους 9 βαθμούς, έξι λιγότερους από τους Πολωνούς οι οποίοι ωστόσο έχουν δύο ματς περισσότερα.
Απομακρύνεται η πρώτη θέση για την Εθνική Ελπίδων, στους προκριματικούς του 7ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα έχασε 3-1 από την Πολωνία, στην Κρακοβία, σε ματς θρίλερ κι έμεινε στους 9 βαθμούς, έξι λιγότερους από τους Πολωνούς οι οποίοι ωστόσο έχουν δύο ματς περισσότερα.
«Δήμιος» της Εθνικής ήταν ο 19χρονος Αρκάντιους Μέλικ της Μπάγερ Λεβερκούζεν που σημείωσε και τα τρία γκολ των γηπεδούχων (61΄,79΄,90+5΄).
Παρόλα αυτά, τα δεδομένα θα μπορούσαν να αλλάξουν μετά την είσοδο του Νίκου Καρέλη. Ο άσος του Παναθηναϊκού που αντικατέστησε τον Κολοβό στο 78΄, μείωσε το σκορ στο 85΄ και στο 90΄ κέρδισε πέναλτι.
Όμως, ο Ποτουρίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία για μία επική ανατροπή, ενώ στη συνέχεια ο Μέλικ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Την πρόκριση παίρνουν οι πρώτοι των δέκα ομίλων και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι.
Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
Πολωνία 15
Τουρκία 10
Ελλάδα 9
Σουηδία 7
Μάλτα 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες