Αντιδράσεις για το «Πωλείται» στην οικία του Κ.Παλαμά στην Πάτρα
Η ταμπέλα «Πωλείται» έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο μπαλκόνι της διώροφης οικίας όπου γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ο μεγάλος ποιητής Κωστής Παλαμάς στο κέντρο της Πάτρας, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.
Έπειτα από προσπάθειες του Συλλόγου Πατρινών Καλλιτεχνών να βρεθεί μια λύση ώστε το οίκημα να γλιτώσει από την κατάρρευση, συγκροτήθηκε με την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου μια Επιτροπή Ανταλλαγής. Έργο της επιτροπής αυτής είναι να βρει και να προτείνει στις δύο ιδιοκτήτριες, κατοίκους Ελβετίας, άλλο ακίνητο ή οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου για ανταλλαγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου




