Οριστικά χωρίς Τσόρι, Μπονγκ και Μασάντο στη Λεωφόρο
Με μία απογευματινή προπόνηση στου Ρέντη την Παρασκευή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Πανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός 18άδας τους Μπονγκ, Μασάντο και Ντομίνγκες.
Με μία απογευματινή προπόνηση στου Ρέντη την Παρασκευή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Πανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός 18άδας τους Μπονγκ, Μασάντο και Ντομίνγκες.
Στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα στο Ρέντη, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική και αμυντική λειτουργία. Η σωστή κυκλοφορία της μπάλας, το σωστό passing game και η ελαχιστοποίηση των λαθών, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, ήταν οι κύριοι άξονες των ασκήσεων.
Το πάθος και η πολύ καλή διάθεση κυριαρχούσαν, ενώ Μασάντο και Ντομίνγκες έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκε ξανά ο Μπονγκ ενώ προπονήθηκε και ο Τόρες. Θεραπεία έκανε ο Ιμπαγάσα, όπως και ο Ολαϊτάν.
Όλοι τους αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο Στσέποβιτς για λόγους τακτικής.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που αποτελείται από 18 παίκτες. Αναλυτικά αυτοί είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Nτινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
