Οριστικά με Πράνιτς κόντρα στον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός
Η επάνοδος του Ντάνιελ Πράνιτς είναι η σημαντικότερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αυριανής ρεβάνς του κυπέλλου με τον Εργοτέλη, σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, το περασμένο Σάββατο, για το πρωτάθλημα.
Η επάνοδος του Ντάνιελ Πράνιτς είναι η σημαντικότερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αυριανής ρεβάνς του κυπέλλου με τον Εργοτέλη, σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, το περασμένο Σάββατο, για το πρωτάθλημα.
Ο Κροάτης μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην 20άδα, στην οποία επανέρχεται επίσης ο Τριανταφυλλόπουλος, που απουσίασε λόγω τιμωρίας από το ματς πρωταθλήματος. Απόντες είναι και πάλι οι τραυματίες Μπαϊράμι και Αποστολόπουλος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Σίλντενφελντ, προφανώς για να ξεκουραστεί ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Σπυρόπουλο, Νάνο, Μαρινάκη, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Μέντες, Λαγό, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπεργκ και Φιγκερόα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)



