Η Σέλτικ γλίτωσε τα… χειρότερα στο 2-2 με την Ινβερνές
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια γνώρισε η Σέλτικ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League της Σκοτίας, καθώς «πέταξε» δύο εντός έδρας βαθμούς κόντρα στην Ινβερνές. Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής (τραυματίστηκε στον μεσοβδόμαδο αγώνα του Champions League), ισοφάρισε στο 81’ με γκολ του Μάθιους και έτσι έσωσε την «παρτίδα» αποφεύγοντας την πρώτη ήττα για φέτος και μάλιστα μέσα στο «Σέλτικ Παρκ». Αυτή είναι η πρώτη απώλεια για Σέλτικ και Ινβερνές, καθώς η πρώτη είχε «δύο στα δύο» και η δεύτερη είχε «τρία στα τρία».
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια γνώρισε η Σέλτικ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League της Σκοτίας, καθώς «πέταξε» δύο εντός έδρας βαθμούς κόντρα στην Ινβερνές.
Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής (τραυματίστηκε στον μεσοβδόμαδο αγώνα του Champions League), ισοφάρισε στο 81’ με γκολ του Μάθιους και έτσι έσωσε την «παρτίδα» αποφεύγοντας την πρώτη ήττα για φέτος και μάλιστα μέσα στο «Σέλτικ Παρκ». Αυτή είναι η πρώτη απώλεια για Σέλτικ και Ινβερνές, καθώς η πρώτη είχε «δύο στα δύο» και η δεύτερη είχε «τρία στα τρία».
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο
Σέλτικ – Ινβερνές 2-2 (42′ Μουλγκρού, 81′ Μάθιους / 14′ Ντόραν, 34′ Φόραν)
Νταντί Γιουνάιτεντ – Σεντ Τζόνστοουν 4-0 (4′ Γουότσον, 24′ Γκουντγουίλι, 39′ Μακέι-Στίβεν, 52′ Άρμστρονγκ)
Χαρτς – Αμπερντίν 2-1 (17′ Γουόκερ, 88′ ΜακΓκι / 68′ ΜακΓκιν)
Κιλμάρνοκ – Χιμπέρνιαν 1-2 (23′ Νίκολσον / 47′ και 79′ Κρεγκ)
Μάδεργουελ – Πάτρικ Θισλ 1-0 (21′ Σάτον)
Ρος Κάουντι – Σεντ Μίρεν 3-0 (8′ Κέτλγουελ, 24′ και 57′ Μπρίτεν)
Η βαθμολογία
1. Ινβερνές 10
2. Σέλτικ 7
3. Σεντ Τζόνστοουν 7
4. Αμπερντίν 6
5. Μάδεργουελ 6
6. Πάτρικ Θισλ 5
7. Νταντί Γιουνάινεντ 5
8. Χιμπέρνιαν 4
9. Ρος Κάουντι 3
10. Κιλμάρνοκ 2
11. Σεντ Μίρεν 1
12. Χαρτς -8
*-15 η Χαρτς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση


