Η απόφαση για Μέταλιστ και ΠΑΟΚ έχει βγει
Στην αποκάλυψη ότι η UEFA έχει βγάλει την απόφαση για την τιμωρία της Μέταλιστ από την Τρίτη, αλλά θα την ανακοινώσει την Πέμπτη, προχώρησε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης.
Στην αποκάλυψη ότι η UEFA έχει βγάλει την απόφαση για την τιμωρία της Μέταλιστ από την Τρίτη, αλλά θα την ανακοινώσει την Πέμπτη, προχώρησε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης.
Οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena 89,4 FM”:
«Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά βγήκε χθες για να είναι ανακοινώσιμη σήμερα. Ποια είναι δεν ξέρω. Μόνο αυτοί που την έχουν πάρει. Είμαι σταντ μπάι από χθες, με ειδοποίησε η UEFA, να είμαι έτοιμος στις 5 το απόγευμα για τηλεφωνική σύσκεψη, θα πάρει απόφαση το emergency committee, τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αποκλειστεί η Μέταλιστ.
Δεν ξέρω τι γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να προσφύγει πάλι στο CAS, το ναι μεν έκρινε τους Ουκρανούς ένοχους, δεν είπε όμως αν πρέπει να αποκλειστούν ή όχι. Δν ξέρω αν θα περιμένει η UEFA νέα προσφυγή στο CAS για να κλείσει οριστικά το θέμα. Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Σαρρής, ότι ο κ. Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων. Λογικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ, αφού είναι η ομάδα που αποκλείστηκε. Όμως είναι λίγο περίεργη υπόθεση και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα».
Η Ελληνική Ομοσπονδία έστελε επιστολή στην UEFA, σύμφωνα με την οποία ζητάει να υπάρξει η ίδια αντιμετώπιση, όπως πριν από 2 χρόνια με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη θέση του οποίου πήρε η ομάδα την οποία είχε αποκλείσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»
- Το εφιαλτικό σενάριο για το παγκόσμιο εμπόριο: Υπάρχουν χειρότερα εμπόδια από τα Στενά του Ορμούζ
- Το Ισραήλ απαγόρευσε την είσοδο των θρησκευτικών ηγετών των Καθολικών στον Πανάγιο Τάφο
- Η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – Πρότεινε μείωση 50% στις αποδοχές του
- Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια με 114 προσαγωγές




