Φιλική ήττα της Ξάνθης από την Ομόνοια με 3-1
Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Ξάνθη από την Ομόνοια, μία εβδομάδα πριν το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Β' προκριματικό του Europa League. Η ακριτική ομάδα στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή της με συνέπεια να δεχτεί τρία γκολ.
Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Ξάνθη από την Ομόνοια, μία εβδομάδα πριν το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Β’ προκριματικό του Europa League.
Η ακριτική ομάδα στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή της με συνέπεια να δεχτεί τρία γκολ.
Ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ στο 12’ για τη Ξάνθη, αλλά οι Κύπριοι έκαναν ό,τι ήθελαν στην επανάληψη και με τέρματα των Τέιλορ (62΄), Εφραίμ (72΄ πεν.) και Γκίκεβιτς (73΄) έφτασαν στην άνετη νίκη.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μορέιρα, Θερβέθα (89’ Εμπέμπα), Αλαμπί, Σκαραμοτσίνο, Πλατινί (46’ Γκικίεβιτς), Σοάρες, Μαρκολίνι (82’ Μαργκάσα), Σκέμπρι (85’ Αγκουιάρ), Τέιλορ (70’ Εφραίμ), Ασίς, Αντράντε.
ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (46’ Τσέμα), Κομεσίδης (70’ Μπέρτος), Παΐτο (Μπαξεβανίδης), Βάλλας, Γούτας (70’ Γκοχουρί), Ντιέ (85’ Τορομανίδης), Μάνταλος (61’ Παπαδημητρίου), Βασιλακάκης (46’ Φλίσκας), Σολτάνι (70’ Τριάδης), Μαρσελίνιο (70’ Πλατέλλας), Μαρίν (80’ Νάκας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας

