Ο Βενετόπουλος ανέλαβε το Παλαιό Φάληρο
Ο Νίκος Βενετόπουλος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο του Παλαιού Φαλήρου, στη θέση του Κώστα Λούδη.
Ο Νίκος Βενετόπουλος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο του Παλαιού Φαλήρου, στη θέση του Κώστα Λούδη.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής παίδων, που παλιότερα έχει διατελέσει βοηθός στον Ολυμπιακό, θα δουλέψει κυρίως με παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου (αυτή είναι άλλωστε η πάγια τακτική του Παλαιού Φαλήρου), με στόχο να διατηρήσει την ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας στην Α1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων




