Με κενό στον πάγκο ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανιωνίου
Με τον Αντώνη Μανίκα ως υπηρεσιακό προπονητή, η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε το πρωί για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Με τον Αντώνη Μανίκα ως υπηρεσιακό προπονητή, η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε το πρωί για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ελληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους διεθνείς Κολοβό, Κούρο και Γιαννακόπουλο, οι οποίοι έχουν άδεια και θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ για τον πρώτο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, με προτεραιότητα στο εξωτερικό.
Την αποστολή των «κυανέρυθρων» αποτελούν οι Καμπάνταης, Αραβίδης, Κούρντι, Μενδρινός, Παντίδος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κορκόντζελος, Ποζίδης, Πάνος, Σταυροθανασσόπουλος, Μαρουκάκης, Καλτσάς, Μπούζας, Γκέζος, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Κωτσαλάς, Ανέστης, Πολίτης, Μητρόπουλος, Ζυγογιάννης, Σπανός και Μπεγλεκτσής.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Πανιώνιος θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες, και πιο συγκεκριμένα με τον ΑΣ Λευκαδίων (15/7), την Βέροια (18/7), τον Εργοτέλη (22/7) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (27/7).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη
- Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Εν εξελίξει έρευνα για υπόθεση πώλησης ακινήτων
- Αποθέωση για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (pics, vid)
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα 5 ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον από τη Γροιλανδία στον Καναδά


