Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο έμπειρος σέντερ δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του που του πρότεινε η Πράσινη ΚΑΕ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή άσο. Έτσι, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν, με τον «Σόφο» να συνεχίζει πιθανότατα στο εξωτερικό την καριέρα του.
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.
Ο έμπειρος σέντερ δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του που του πρότεινε η Πράσινη ΚΑΕ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή άσο.
Έτσι, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν, με τον «Σόφο» να συνεχίζει πιθανότατα στο εξωτερικό την καριέρα του.
Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε λύση της συνεργασίας τους αφού ο Σχορτσανίτης είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (1+1+1) με τους Πράσινους.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Τέσσερις τροπολογίες για την πάταξη της ακρίβειας – «Απροθυμία Μητσοτάκη να συγκρουστεί με τα καρτέλ»
- Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες για το 2026 – Οι 5 πιο δυστυχισμένες και η θέση της Ελλάδας
- ΚΚΕ εναντίον Δένδια: Κυνική ομολογία του «υπουργού της κουλτούρας των φερέτρων» για ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Τι λέει για το πάρτι του Έλτον Τζον όπου διασκέδασε
- Μια πάντα αστάθμητη δομή
- Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Α’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά



