Με μπροστάρη Αλαφούζο… ΠΑΟ στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση
Στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ θα βρεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα έχει ως επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν τον φάκελο με τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση και να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2013-2014. Τσέκαραν στόχους Σαραβάκος - Νταμπίζας σε Τρίπολη και Τούμπα αντίστοιχα.
Στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ θα βρεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα έχει ως επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν τον φάκελο με τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση και να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2013-2014.
Στο «Τριφύλλι» επικρατεί η σιγουριά ότι αυτή τη φορά η επιτροπή θα σταθεί στην ουσία και θα δώσει την έγκριση, αφού το πρωτοβάθμιο όργανο έκρινε με βάση τους τύπους και αγνόησε την πραγματικότητα.
Άλλωστε, το Financial Control Panel της UEFA έχει ζητήσει από τις επιτροπές των ομοσπονδιών να κρίνουν με βάση το πνεύμα του νόμου και όχι το γράμμα.
Μία πολιτική που δεδομένα ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, μειώνοντας το μπάτζετ του και προχωρώντας σε στρατηγικές επενδύσεις, όπως η απόκτηση προπονητικού κέντρου, η ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης« και η ενίσχυση της ακαδημίας του.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφές με στελέχη της ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης και θεωρεί ότι όλα τα κριτήρια πληρούνται από την ΠΑΕ. Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αναμένεται τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.
Τσέκαραν στόχους Σαραβάκος – Νταμπίζας
Στο μεταξύ, το «δίδυμο» των τεχνικών συμβούλων του Παναθηναϊκού παρακολούθησε τις δυο αναμετρήσεις για τα πλέι οφ, έχοντας τα μάτια του στραμμένα σε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους «πράσινους».
Ο Δημήτρης Σαραβάκος βρέθηκε στην Τρίπολη και είδε τον αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νίκο Κοροβέση των Ηπειρωτών.
Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας ήταν στην Τούμπα και είδε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, παρακολουθώντας περιπτώσεις παικτών των Περιστεριωτών όπως ο Παναγιώτης Μπάλλας, κατά κύριο λόγο, και ο Σωκράτης Φυτανίδης.