Σε νοσοκομείο του Μαϊάμι συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ίβο Κάρλοβιτς, με τη συζυγό του να ανακοινώνει ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα. Ο 34χρονος τενίστας πριν από λίγες μέρες ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αρχικά, οι φήμες έκαναν λόγο για τσίμπημα από έντομο που προκάλεσε εγκεφαλική παράλυση στον αθλητή, ενώ στην συνέχεια η επικρατέστερη φήμη ήθελε τον Κάρλοβιτς να έχει υποστεί ελαφριάς μορφής εγκεφαλικό.
Ο Πορτογάλος μέσος κάνει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και η Γιουνάιτεντ φαίνεται ν' αλλάζει ρότα σε ότι αφορά το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη
Ο Παναθηναϊκός είχε εκτεταμένο ροτέισον με το μυαλό στη Μπέτις, ο Παναιτωλικός πάλεψε για το καλύτερο, αλλά οι παίκτες σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ένα γκολ.