Νίκη με… Όσκαρ για την Βαγιαδολίδ, ελπίζει σε σωτηρία η Λα Κορούνια
Η Βαγιαδολίδ επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Χετάφε, σε αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Σπουδαίο «διπλό» για τη Λα Κορούνια, η οποία πέρασε νικηφόρα με 4-0 από την έδρα της Λεβάντε και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Βαγιαδολίδ επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Χετάφε, σε αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Μαδρίτης προηγήθηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Πάκο Αλκαθέρ, αλλά οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το ματς στη συνέχεια και πήραν τη νίκη με τέρματα του – πρώην παίκτη του Ολυμπιακού – Οσκαρ Γκονζάλεθ (68′) και του Χάβι Γκέρα (72′).
Ο Γκαρθία στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-3 για την Εσπανιόλ και στέρησε από τη Βαλένθια την ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» και να αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σπουδαίο «διπλό» για τη Λα Κορούνια, η οποία πέρασε νικηφόρα με 4-0 από την έδρα της Λεβάντε και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Βαλερόν, η σκυτάλη… πέρασε στον Πίτσι (20′), ακολούθησε ο Ολιβέιρα (28΄), ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Γκαμά στις καθυστερήσεις.