Επέστρεψαν στις προπονήσεις Βιτόλο και Μαυρίας
Κανονικά προπονήθηκαν την Τρίτη οι Μαυρίας και Βιτόλο, που υπολογίζονται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (30/3). Ο Μαυρίας τη Δευτέρα έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή των «πρασίνων».
Κανονικά προπονήθηκαν την Τρίτη οι Μαυρίας και Βιτόλο, που υπολογίζονται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (30/3).
Ο Μαυρίας τη Δευτέρα έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή των «πρασίνων».
Από την πλευρά του ο Βιτόλο επέστρεψε από την άδειά του και επανεντάχθηκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο Κοτσόλης λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ταμπάκης, Πίντο και Σεϊταρίδης.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης με τελειώματα, δίτερμα με περιορισμούς και ολοκλήρωσαν με ελεύθερο δίτερμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – «Θα απαντήσουμε»
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη
- ΚΚΕ: Οι αγρότες έχουν μαζί τους το δίκιο και την αλληλεγγύη του λαού
- Η διαμάχη για την περιουσία της Μπριζίτ Μπαρντό – Ο γιος της διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από την Animal Foundation
- Χαμάς: Επιβεβαίωσε τον θάνατο των Αμπού Ομπέιντα, Μοχάμεντ Σινουάρ και άλλων στελεχών της

