Παραιτήθηκαν οι εκπρόσωποι του Βγενόπουλου από το ΔΣ του ΠΑΟ
Την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλαν με κούριερ στα γραφεία της ομάδας, η Μαίρη Λομβάρδου και ο Γιώργος Λιβέρης, οι οποίοι παραιτήθηκαν και από εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα δύο μέλη δεν αναμένεται να αντικατασταθούν, ενώ η κίνηση αυτή μοιάζει ως προσπάθεια αποστασιοποίησης του «Mr MIG» από τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο φέρεται να ήρθε σε ρήξη αν και ο τελευταίος το διέψευσε.
Την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλαν με κούριερ στα γραφεία της ομάδας, η Μαίρη Λομβάρδου και ο Γιώργος Λιβέρης, οι οποίοι παραιτήθηκαν και από εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Τα δύο μέλη δεν αναμένεται να αντικατασταθούν, ενώ η κίνηση αυτή μοιάζει ως προσπάθεια αποστασιοποίησης του «Mr MIG» από τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο φέρεται να ήρθε σε ρήξη αν και ο τελευταίος το διέψευσε.
Στην επιστολή της παραίτησής τους, αναφέρουν πως θεωρούν ότι δεν είχαν πλέον ρόλο στο ΔΣ.!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
- Ύπνος: Τα δέκα λάθη που μπορούν να τον «χαλάσουν»
- Μακεδονικά φαντάσματα
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)
- Φλόριντα: Ο Ζελένσκι συναντά τον Τραμπ – Τι θα ζητήσει και ποια η στάση της Ρωσίας
- Ρίο ντε Τζανέιρο: Αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα της παραλίας Κοπακαμπάνα – Νεκρός ο πιλότος
