Ο Λανς Άρμστρονγκ αρνείται να επιστρέψει πριμ 12 εκατ. δολαρίων
Ξανά στο προσκήνιο ήρθε ο Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει το πριμ των 12 εκατ. δολαρίων που του έχει δοθεί από την ποδηλατική ομοσπονδία των ΗΠΑ για τις νίκες του σε τρεις «Γύρους της Γαλλίας». Ο Αμερικανός ποδηλάτης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε συστηματική χρήση απαγορευμένων ουσιών για πολλά χρόνια, έχει αποκλειστεί διά βίου από τον αθλητισμό και του έχουν αφαιρεθεί όλοι οι τίτλοι που έχει κατακτήσει.
Ξανά στο προσκήνιο ήρθε ο Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει το πριμ των 12 εκατ. δολαρίων που του έχει δοθεί από την ποδηλατική ομοσπονδία των ΗΠΑ για τις νίκες του σε τρεις «Γύρους της Γαλλίας».
Ο Αμερικανός ποδηλάτης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε συστηματική χρήση απαγορευμένων ουσιών για πολλά χρόνια, έχει αποκλειστεί διά βίου από τον αθλητισμό και του έχουν αφαιρεθεί όλοι οι τίτλοι που έχει κατακτήσει.
Την απόφαση να μην επιστρέψει το πριμ, έκανε γνωστή ο δικηγόρος του Άρμστρονγκ,Τιμ Χέρμαν, ο οποίος είπε στην USA Today: «Ποτέ δεν θυμάμαι ένας αθλητής να επιστρέψει το πριμ που έχει λάβει από κάποια ομοσπονδία».
Μετά από αυτή τη δήλωση, ο νομικός σύμβουλος της ποδηλατικής ομοσπονδίας των ΗΠΑ επιτέθηκε στον Άρμστρονγκ και τόνισε ότι θα οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια.
«Απαιτήσαμε την επιστροφή των 12 εκατ. δολαρίων. Εάν τα χρήματα αυτά δεν μας επιστραφούν τότε θα κινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες», ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»
- Καϊράτ – Μπριζ 1-4: Περίπατος και στο «κυνήγι» της πρόκρισης οι Βέλγοι
- Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις
- Συρία: Ο Αλ Σάρα έδωσε τέσσερις ημέρες στους Κούρδους να «ενσωματωθούν πρακτικά» στους θεσμούς στη Χασάκα



