Μήνυση Κωνσταντίνου κατά Τσάκα
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ πρίγκιπας. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αντιπρόεδρος και νέος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μήνυσε τον Βλάση Τσάκα για δυσφήμιση του συλλόγου. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο εκπρόσωπος του Φεϊζάλ. Μάλιστα η αστυνομία κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την προσαγωγή του Βλάση Τσάκα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ πρίγκιπας. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αντιπρόεδρος και νέος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μήνυσε τον Βλάση Τσάκα για δυσφήμιση του συλλόγου. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο εκπρόσωπος του Φεϊζάλ.
Μάλιστα η αστυνομία κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την προσαγωγή του Βλάση Τσάκα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε ο ίδιος το γεγονός μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ δικαιολόγησε την πράξη του τοπνίζοντας ότι ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φεϊζάλ (και παλαιότερα του Αλ Σαούντ) εμπαίζει τον Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
- Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»
- Ντέβον: Δύο άντρες που πήγαν για κολύμπι τα Χριστούγεννα αγνοούνται
- Το μήνυμα Δένδια για τις Άγιες Ημέρες


