Η γκολάρα του Καραγκούνη και η αποθέωση από τον Γιολ
Ο Γιώργος Καραγκούνης σημείωσε το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Φούλαμ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αναγκάζοντας τον Μάρτιν Γιολ να πλέξει το εγκώμιο του έλληνα διεθνούς μέσου, χαρακτηρίζοντας τον, θρύλο και πραγματικό πολεμιστή. Δείτε το γκολ του Καραγκούνη και διαβάστε τι είπε ο προπονητής του.
Ο Γιώργος Καραγκούνης σημείωσε το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Φούλαμ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αναγκάζοντας τον Μάρτιν Γιολ να πλέξει το εγκώμιο του έλληνα διεθνούς μέσου, χαρακτηρίζοντας τον, θρύλο και πραγματικό πολεμιστή.
Ο Καραγκούνης ισοφάρισε για την Φούλαμ στον αγώνα Κυπέλλου με την Μπλάκπουλ και οδήγησε τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό.
Ο Μάρτιν Γιολ είπε: «Είναι στην ενδεκάδα στα τελευταία τρία παιχνίδια και του είπα πως με τη Μπλάκπουλ ίσως παίξει για 60 λεπτά γιατί έχει επιβαρυνθεί από τα προηγούμενα ματς. Όμως αναγκάστηκα να τον κρατήσω.
»Όχι μόνο είναι ένας θρύλος στην πατρίδα του αλλά και ένας πραγματικός πολεμιστής για μας. Πάντα θέλει να κερδίζει και να παίζει και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πύραυλος έπληξε το Al Araby TV το Al Araby TV – Διεκόπη η live μετάδοση
- Αγρίνιο: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο – Προσωπικές διαφορές τα κίνητρα
- Η «εξωτερική πολιτική» των σεμιναρίων διαιτησίας της Super League
- Πακιστάν: Συνομιλίες με Τουρκία, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία με επίκεντρο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Στον πλανήτη Δία, οι κεραυνοί ξεσπούν με ισχύ πυρηνικού όπλου
- Και γιατί να μάθουμε ποιος είναι ο Banksy;






