Η γκολάρα του Καραγκούνη και η αποθέωση από τον Γιολ
Ο Γιώργος Καραγκούνης σημείωσε το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Φούλαμ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αναγκάζοντας τον Μάρτιν Γιολ να πλέξει το εγκώμιο του έλληνα διεθνούς μέσου, χαρακτηρίζοντας τον, θρύλο και πραγματικό πολεμιστή. Δείτε το γκολ του Καραγκούνη και διαβάστε τι είπε ο προπονητής του.
Ο Γιώργος Καραγκούνης σημείωσε το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Φούλαμ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αναγκάζοντας τον Μάρτιν Γιολ να πλέξει το εγκώμιο του έλληνα διεθνούς μέσου, χαρακτηρίζοντας τον, θρύλο και πραγματικό πολεμιστή.
Ο Καραγκούνης ισοφάρισε για την Φούλαμ στον αγώνα Κυπέλλου με την Μπλάκπουλ και οδήγησε τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό.
Ο Μάρτιν Γιολ είπε: «Είναι στην ενδεκάδα στα τελευταία τρία παιχνίδια και του είπα πως με τη Μπλάκπουλ ίσως παίξει για 60 λεπτά γιατί έχει επιβαρυνθεί από τα προηγούμενα ματς. Όμως αναγκάστηκα να τον κρατήσω.
»Όχι μόνο είναι ένας θρύλος στην πατρίδα του αλλά και ένας πραγματικός πολεμιστής για μας. Πάντα θέλει να κερδίζει και να παίζει και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες