Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει τον Κώστα Φορτούνη
Στο στόχαστρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται ο έλληνας διεθνής μέσος Κώστας Φορτούνης, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Ντόρτμουντ αναζητά τον αντικαταστάτη του Ιβάν Πέρισιτς και φαίνεται ότι το βρήκε στο πρόσωπο του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
Στο στόχαστρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται ο έλληνας διεθνής μέσος Κώστας Φορτούνης, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bild».
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Ντόρτμουντ αναζητά τον αντικαταστάτη του Ιβάν Πέρισιτς και φαίνεται ότι το βρήκε στο πρόσωπο του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 2,5 εκατ. ευρώ, με τον Πέρισιτς να αναμένεται να φύγει από τη Ντόρτμουντ μέσα στον μήνα που διανύουμε.
Ο Έλληνας διεθνής φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Βόλφσμπουργκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»
- Το εφιαλτικό σενάριο για το παγκόσμιο εμπόριο: Υπάρχουν χειρότερα εμπόδια από τα Στενά του Ορμούζ
- Το Ισραήλ απαγόρευσε την είσοδο των θρησκευτικών ηγετών των Καθολικών στον Πανάγιο Τάφο
- Η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – Πρότεινε μείωση 50% στις αποδοχές του
- Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια με 114 προσαγωγές




