Συναυλία αγάπης για τα παιδιά με νεοπλασία την Παρασκευή στο Ηράκλειο Κρήτης
Μια ξεχωριστή συναυλία θα δώσουν στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής οι Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα Αρμός στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο Ηράκλειο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Στόχος της συναυλίας είναι η ενίσχυση της Ηλιαχτίδας, του παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με νεοπλασία.
Μια ξεχωριστή συναυλία θα δώσουν στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής οι Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα Αρμός στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο Ηράκλειο. Στόχος της συναυλίας είναι η ενίσχυση της Ηλιαχτίδας, του παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με νεοπλασία.
Μέρος των εσόδων της συναυλίας της Παρασκευής θα διατεθούν για την ενίσχυση των παιδιών
που δίνουν μάχη με νεοπλασματικές ασθένειες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).
Ο Θάνος Μικρούτσικος κάλεσε την Πέμπτη, από το Ηράκλειο, τους πολίτες να δώσουν το
«παρών» στη συναυλία, λέγοντας πως «πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας».
«Είναι ελάχιστη και συμβολική η ενίσχυση που θα δώσουμε, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτήν τη βαρβαρότητα. Ξέρουμε, ότι στο Λεκανοπέδιο της Αττικής 200 χιλιάδες παιδιά δεν έχουν κάθε πρωί να πιουν ένα ποτήρι γάλα», τόνισε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, προτείνοντας παράλληλα να διοργανωθεί μια νέα μεγάλη συναυλία το καλοκαίρι για την ενίσχυση της «Ηλιαχτίδας».
Ο Θ.Μικρούτσικος χαρακτήρισε την Ρίτα Αντωνοπούλου ως την καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια της τελευταίας δεκαετίας, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για το συγκρότημα «Αρμός».
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» με τιμή εισόδου 10 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά




