Συνάντηση Σπανού – Μπάγεβιτς, την Δευτέρα η απόφαση…
«Παγώνει» για ένα 24ωρο το θέμα της αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, καθώς όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, δεν θα ανακοινώσει εν θερμώ αν θα κάνει δεκτή ή όχι την παραίτηση του Σέρβου μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο. Και μέσα σε όλα, την Κυριακή ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικικού Φάμπιο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
«Παγώνει» για ένα 24ωρο το θέμα της αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, καθώς όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, δεν θα ανακοινώσει εν θερμώ αν θα κάνει δεκτή ή όχι την παραίτηση του Σέρβου μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο.
Με τα σημερινά δεδομένα, η ζυγαριά… γέρνει προς το «διαζύγιο», αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη παραμονής του Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Σπανός έκανε αποδεκτή την παραίτηση, όμως, κύκλοι της ΠΑΕ διαρρέουν ότι οι πιθανότητες είναι στο 50-50.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σπανός την Κυριακή είχε μια πρώτη συζήτηση με τους στενούς συνεργάτες του και κατέληξαν ότι η οριστική απόφαση θα ληφθεί την Δευτέρα (24/12), μετά από συνάντηση με τον Μπάγεβιτς. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν από κοινού εάν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή εάν τελικά οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.
Θυμίζουμε ότι ο 64χρονος τεχνικός, υπέβαλε την παραίτηση του μετά τον χθεσινό αποκλεισμό στο Κύπελλο και πλέον είναι στο χέρι του προέδρου εάν θα την αποδεχτεί, ενώ υπάρχει και η εκδοχή να επιμείνει ο Ντούσκο στην αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας.
Ανακοινώθηκε ο Φάμπιο!
Και μπορεί το θέμα του προπονητή στην ομάδα του Περιστερίου να είναι ανοιχτό, ωστόσο, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Κυριακή την πρώτη μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου, καθώς ο σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Φάμπιο, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Football League φορώντας τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Ο 24χρονος Πορτογάλος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και υπέγραψε με τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο Ατρόμητος είχε ξεχωρίσει τον Φάμπιο και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, χθες το μεσημέρι, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.
Ο Φάμπιο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, τονίζοντας πως είναι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη που είχε το θέμα της μετεγγραφής μου και θέλω να ευχαριστήσω θερμά της διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών για την κατανόηση που έδειξε και με βοήθησε να ενταχθώ στην ομάδα που επιθυμούσα.
Δέχθηκα και άλλες προτάσεις όμως από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει ότι πρώτη μου προτεραιότητα είναι ο Ατρόμητος και νιώθω ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του. Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να προσφέρω άμεσα τις υπηρεσίες μου και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
