Γλίτωσαν τα χειρότερα Κωνσταντινίδης και Λόρενς
Ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο δάχτυλο του αριστερού του χεριού υπέστη ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και μάλλον μάλλον θα μπορεί να αγωνίζεται, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη επίδεση του δακτύλου. Ο Λίαμ Λόρενς υποβλήθηκε σε επανέλεγχο στο δικέφαλο και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.
Ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο δάχτυλο του αριστερού του χεριού υπέστη ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στην διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΟΚ εκτός έδρας με τη Βέροια.
Ο ποδοσφαιριστής υπεβλήθη σε εξετάσεις και βάσει των αποτελεσμάτων θα μπορεί να προπονείται και μάλλον να αγωνίζεται, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη επίδεση του δακτύλου.
Από την πλευρά του, ο Λίαμ Λόρενς υποβλήθηκε σε επανέλεγχο στο δικέφαλο και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Ο Ιρλανδός θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για μερικές ημέρες ακόμα και ίσως θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης έφθασε στις τέσσερις κίτρινες με αυτήν που αντίκρισε χθες στη Βέροια και, σύμφωνα με απόφαση του προπονητικού επιτελείου, θα εκτίσει την ποινή του στον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου, με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων και αγροτών για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- LIVE: Μπολόνια – Λάτσιο
- «Greek Diners» – Ιστορίες, προσδοκίες και σκληρή δουλειά πίσω από τα ελληνικά εστιατόρια της ΝΥ στα 70s
- ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται προκλητικά ως «παρατηρητής» του πολέμου
- 25η Μαρτίου: Γαλανόλευκη – γίγας 180 τ.μ. στην Πειραϊκή για την εθνική επέτειο – Η πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά
- Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων

