Ελληνορώσος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για τον Άρη
Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο ελληνορώσος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Άρη. Ο ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ροστόφ και τη Σιβηρία, βρέθηκε το Σάββατο ιγκόγνιτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είδε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (1-1) ενώ την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Άγγελο Γρόλλιο όπου θα ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ή αν θα κάνει κάποια χορηγία.
Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο ελληνορώσος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Άρη.
Ο ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ροστόφ και τη Σιβηρία, βρέθηκε το Σάββατο ιγκόγνιτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είδε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (1-1).
Την Τετάρτη μάλιστα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Άγγελο Γρόλλιο και στη συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ή αν θα κάνει κάποια χορηγία της τάξης των 2-3 εκατ. ευρώ, όπως ακούγεται.
Ο Παναγιωτίδης έχει διάφορες επιχειρήσεις (πετρέλαιο κλπ), ενώ τον τελευταίο καιρό έχει αγοράσει πολλά ακίνητα-νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ελληνορώσος είναι «μεγάλο» όνομα στην ομογένεια, σχεδόν το ίδιο γνωστός με τον Ιβάν Σαββίδη!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
