Ελληνορώσος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για τον Άρη
Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο ελληνορώσος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Άρη. Ο ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ροστόφ και τη Σιβηρία, βρέθηκε το Σάββατο ιγκόγνιτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είδε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (1-1) ενώ την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Άγγελο Γρόλλιο όπου θα ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ή αν θα κάνει κάποια χορηγία.
Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο ελληνορώσος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Άρη.
Ο ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ροστόφ και τη Σιβηρία, βρέθηκε το Σάββατο ιγκόγνιτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είδε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (1-1).
Την Τετάρτη μάλιστα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Άγγελο Γρόλλιο και στη συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσει αν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ή αν θα κάνει κάποια χορηγία της τάξης των 2-3 εκατ. ευρώ, όπως ακούγεται.
Ο Παναγιωτίδης έχει διάφορες επιχειρήσεις (πετρέλαιο κλπ), ενώ τον τελευταίο καιρό έχει αγοράσει πολλά ακίνητα-νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ελληνορώσος είναι «μεγάλο» όνομα στην ομογένεια, σχεδόν το ίδιο γνωστός με τον Ιβάν Σαββίδη!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Η Ρωσία ανακοίνωσε τον επόμενο γύρο συνομιλιών που θα διεξαχθεί στη Γενεύεη
- Κατέπεσαν στο δικαστήριο οι καταγγελίες για το πρώτο έγκλημα στο Διάστημα
- Σοκ για τη Λίντσεϊ Βον: Κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό η θρυλική σκιέρ (pics)
- Χαρίτσης: Καμία ανοχή στη μετατροπή της Βουλής σε πλυντήριο των σκανδάλων Μητσοτάκη
- BHMAGAZINO: Οι κυρίαρχοι του πάγου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Ο Δήμαρχος Πειραιά στην ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς
