
Χωρίς τον Αλέξις Σάντσες για ένα μήνα η Μπαρτσελόνα
Χωρίς τον Αλέξις Σάντσες για ένα μήνα η Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλέξις Σάντσες για τέσσερις εβδομάδες, καθώς ο Χιλιανός ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε στους συνδέσμους της δεξιάς ποδοκνημικής στη διάρκεια του φιλικού αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Σερβία στην Ελβετία.
Πάντως, ο τεχνικός των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα, δεν έχει λόγο να ανησυχεί για την απουσία του Σάντσες από τη «γραμμή κρούσης», καθώς οι Νταβίντ Βίγια και Πέδρο σκόραραν στη νίκη 5-1 της εθνικής Ισπανίας επί του Παναμά, ενώ και ο ακραίος Κρίστιαν Τέγιο επέστρεψε από τραυματισμό και «βρήκε δίχτυα» στην εκτός έδρας νίκη της Κυριακής επί της Μαγιόρκα για το πρωτάθλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λουίς Ενρίκε είχε μόνο καλά λόγια για την Άρσεναλ
- Google: Η αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλάζει θεαματικά – Το «γκουγκλάρισμα» δεν θα είναι ξανά ίδιο
- Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
- Μια Μουσολίνι νικήτρια στο Big Brother Ιταλίας – Ανιψιά της Σοφία Λόρεν, εγγονή του φασίστα και το πλυντήριο της trash tv
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)

