Για… κούρεμα συζήτησαν Δημητρέλος και Βιντιάδης
Συνάντηση με τον Ανδρέας Δημητρέλος είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Βιντιάδης, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν για την προσπάθεια που θα ξεκινήσει από την Παρασκευή η διαδικασία με τους πιστωτές για να περάσει η ΑΕΚ στα χέρια του Βιντιάδη. Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει «κούρεμα» στα μεγάλα συμβόλαια που έχει η Ένωση αλλά και να γίνει προσπάθεια να πέσουν οι απαιτήσεις των πιστωτών και τα χρέη της ομάδας κάτω από τα 9 εκατ. ευρώ.
Συνάντηση με τον Ανδρέας Δημητρέλος είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Βιντιάδης, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν για την προσπάθεια που θα ξεκινήσει από την Παρασκευή η διαδικασία με τους πιστωτές για να περάσει η ΑΕΚ στα χέρια του Βιντιάδη.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει «κούρεμα» στα μεγάλα συμβόλαια που έχει η Ένωση αλλά και να γίνει προσπάθεια να πέσουν οι απαιτήσεις των πιστωτών και τα χρέη της ομάδας κάτω από τα 9 εκατ. ευρώ.
Εν τω μεταξύ, οι παίκτες βλέπουν τις μέρες να περνούν και η υπομονή τους έχει αρχίσει να εξαντλείται από την στιγμή που δεν βλέπουν κάποια εξέλιξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Το Eurogroup προειδοποιεί για παρατεταμένη αστάθεια – Πιέσεις σε ενέργεια και αγορές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 3+1 SOS από Πάφο
- OpenAI: Οι λόγοι που έφεραν την παραίτηση της Καϊτλίν Καλινόφσκι
- Wall Street: Άνοδος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]



