Παίζει κόντρα στην ΑΕΚ ο Βύντρα
Ενα πρόβλημα λιγότερο αντιμετωπίζει πλέον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην αμυντική γραμμή, καθώς ο Λουκάς Βύντρα επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Επιστρέφει στην Μπολόνια ο Λέτο...
Ενα πρόβλημα λιγότερο αντιμετωπίζει πλέον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην αμυντική γραμμή, καθώς ο Λουκάς Βύντρα επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Ο διεθνής παίκτης αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πιθανότατα σε ρόλο παρτενέρ του Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας, απ΄ όπου θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ και Πίντο. Ο τελευταίος έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 ημέρες.
Αντίθετα, μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής στο προσεχές ματς των Μαυρία και Τριανταφυλλόπουλου, που ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ο Βελάσκες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.
Επιστρέφει στην Μπολόνια ο Λέτο
Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στην Αθήνα, ήρθε η ώρα ο Σεμπάστιαν Λέτο να πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Μπολόνια.
Ο Αργεντινός αναχωρεί την Κυριακή για την Ιταλία, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.
Το διάλειμμα από την απομόνωση του ιατρικού κέντρου ήταν αναγκαίο για τον 26χρονο επιθετικό, αφού σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση παίζει και η καλή ψυχολογία.
Ο Λέτο συνέχισε το πρόγραμμα του το διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας, υπό την επίβλεψη του γιατρού του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα.
Παράλληλα, όσο θα βρίσκεται στην Αθήνα, θα έχει επαφές με τους διοικούντες της ΠΑΕ, σε μία προσπάθεια να διακανονιστούν οι οφειλές προς το πρόσωπο του και να υπογράψει το διακανονισμό, αφού παραμένει ο μόνος ποδοσφαιριστές ο οποίος δεν το έχει κάνει.
Τα εισιτήρια του ντέρμπι
Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:
«Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν την Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου , τα εισιτήρια του αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στις 04/11/2012 και ώρα 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 10€ έως 25€. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 & 210-6897943), καθημερινές 09:30 – 17:30.
Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ-Ρωσία: H σπάνια συμφωνία Μόσχας – Ουάσινγκτον σε θέματα παγκόσμιας πολιτικής και η «βόμβα» Τραμπ Τζούνιορ
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Ηλεία: Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου αγνοούμενου στα Κρέστενα – Εξαφανίστηκε από το απόγευμα του Σαββάτου
- Το 1924 ο Ιάκωβος Συρίγος ίδρυσε το ισόγειο κατάστημά του σε ένα διώροφο νεοκλασικό της οδού Πατησίων
- Νέα πυρά Μασκ κατά ΕΕ μετά το πρόστιμο στο X: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Δημοκρατία, αλλά γραφειοκρατία
- Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2: Ο Μλαντένοβιτς «κρέμασε» το Τριφύλλι

