Κλήθηκε στην εθνική Χιλής ο Κοντρέρας
Στις επιλογές του Κλαούντιο Μπόργκι για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Χιλής με τον Ισημερινό και την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Στις επιλογές του Κλαούντιο Μπόργκι για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Χιλής με τον Ισημερινό και την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας της Λατινικής Αμερικής ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/9) τις επιλογές του για τα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Ισημερινό στις 12 Οκτωβρίου και την Αργεντινή τέσσερις μέρες αργότερα, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν είχε λάβει μέρος στον προηγούμενο αγώνα της Χιλής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 με την Κολομβία λόγω τραυματισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ – Ιράν: Σημάδια προόδου στις προσπάθειες να υπάρξει ειρηνευτική συμφωνία – Ο ρόλος του Πακιστάν
- Πώς έγινε η κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη
- Η Κούβα απαντά στον κουβανικής καταγωγής Ρούμπιο κάνοντάς τον μαριονέτα του Muppet Show
- Ο υποψήφιος δήμαρχος της Λίμα χτυπά σύμβουλό του με τέιζερ και σκάει στα γέλια [βίντεο]
- Συνταγή: Σαλάτα με παντζάρια και μπουράτα
- Αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη το 2025 – Νικητές και χαμένοι


